Aktualita
26. 7. 2024
< 1 min.
Michaela Králová

Obnovené certifikace

Obnovené certifikace

V CDC Data si zakládáme na poskytování špičkových služeb a produktů, což nám umožňuje spolupráce s osvědčenými a spolehlivými partnery a dodavateli a také pravidelná školení našich zaměstnanců. Aktuálně se nám podařilo aktualizovat hned několik z našich klíčových partnerství a prodloužit certifikace na vysoké úrovni včetně obnovení ISO certifikátu 9001 na prodej, poradenství a správu výpočetní techniky a informačních technologií.

Pravidelná obnova certifikací je pro nás velice důležitá. Tato osvědčení potvrzují naši schopnost dodržovat nejpřísnější standardy kvality a poskytovat špičkové služby. Vzhledem k tomu, že vlastníme i velké množství osobních certifikací na specializace našich zaměstnanců a všechny osvědčení mají omezenou dobu platnosti, je pro nás klíčové sledovat jejich aktuálnost a zajistit včasné obnovení.

K efektivnímu řízení a monitorování platnosti certifikací používáme systém M-Files, který je zároveň součástí našeho produktového portfolia. Tento nástroj nám nejen umožňuje přehledné ukládání všech důležitých dokumentů a jejich rychlé vyhledání, ale také nás automaticky upozorňuje na blížící se expiraci jednotlivých certifikátů. Díky M-Files jsme vždy včas upozorněni na potřebu obnovení.

Důraz na spolupráci s prověřenými dodavateli a důkladná správa našich certifikací jsou klíčové pro udržení důvěry a spokojenosti našich zákazníků. Tímto přístupem zajišťujeme neustálý růst a rozvoj našich služeb s důrazem na kvalitu a spolehlivost.

Manuál - nový servisní systém Od 1. května přecházíme na nový servisní systém - pokyny a manuál jak tento systém ovládat naleznete zde.

ZJISTIT VÍCE