Aktualita
30. 9. 2024
7 min.
Michaela Králová

Connection Day Conference 2024

Connection Day Conference 2024

Letošní setkání s našimi zákazníky a obchodními partnery, které se uskutečnilo v prostorách Golf Resort Kaskáda ve čtvrtek 19. 9. 2024 se neslo ve velice přátelském duchu a opět se velice vydařilo. Naštěstí i díky krásnému počasí, které k nám bylo, po předcházejícím deštivém období, velice přívětivé a mohli jsme si tak užít krásný golfový areál se všemi jeho možnostmi.

V hlavním sále konference jsme si pro hosty připravili sérii zajímavých a obohacujících přednášek, zaměřených zejména na téma kybernetické bezpečnosti a na pódiu se vystřídali jak zástupci našich interních středisek, tak celá řada partnerů se svými prezentacemi. Kromě toho měli zákazníci možnost konzultovat v průběhu dne na libovolná témata ať již s našimi kolegy, nebo s partnery, z nichž někteří měli nachystané i prezentační stolky s nejrůznějšími ukázkami.

Odpolední program byl ve znamení golfu, který si, pod dozorem zkušených trenérů, mohli vyzkoušet i úplní začátečníci a kdo upřednostnil raději odpočinek, byla mu k dispozici místní wellness zóna s bazénem. Večer nám přijel zpříjemnit Karel Hynek, slavný stand-up komik, který svým vystoupením všechny přítomné mile pobavil.

Vážíme si hojné účasti a zájmu, který na konferenci přilákal přes 120 hostů z téměř 50 společností. Zároveň jsme velice rádi, že se nám daří udržovat tuto tradici a minimálně jednou za rok se s našimi zákazníky setkáme v takovémto neformálním duchu a strávíme společně příjemný čas.

Na závěr děkujeme partnerům akce, kterými byli Abbas, Cisco, Dell Technologies&Intel, Fujitsu, Extreme Networks, Godex, Inekon Systems, NettApp, Progress, Redamp Security a už nyní se těšíme se na příští ročník.

Webináře DMS Připravili jsme pro Vás sérii webinářů na téma - Pořádek ve firemních dokumentech, snadno a rychle

ZJISTIT VÍCE